Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

iPhone 5 vs Galaxy S III töréstesztek [Videó]

2012. szeptember 24. -

Már elérhető a piacon az Apple legújabb mobilja, s néhányan ellenállhatatlan vágyat éreztek arra, hogy bemutassák, mennyire bírja a gyűrődést - pontosabban az esést. A találékony kísérletezők nem voltak restek beszerezni egy Galaxy S III készüléket is, hogy legnagyobb riválisával mérhessék össze az iPhone 5-öt. Szerinted melyik mobil élte túl a töréstesztet?

Tovább

Huawei Ascend G300 – Se több, se kevesebb

2012. szeptember 24. -

Szerkesztőségünkben járt a Huawei középkategóriás készüléke az Ascend G300, mely Android 4.0.3-mal a fedélzetén egy 4”-es IPS érintőlépernyővel feszít. Lássuk, mire képes!

Tovább

Sony Xperia P teszt – Fényes fémes mágia

2012. szeptember 14. -

A Sony termékpalettájának középső darabja stílusos formavilággal és kiemelkedő kijelzővel próbálja magához csábítani a kompromisszumoktól mentes okostelefonra vágyókat. A VIP-Phone jóvoltából górcső alá vehettük az Xperia P-t, hogy kiderítsük, valóban beváltja-e a hozzáfűzött reményeket.

Kulcsszavak: teszt, Xperia, Sony
Tovább

Huawei Ascend Y200 teszt

2012. augusztus 13. -

Tiszteletét tette nálunk egy teszt erejéig a Huawei remek ár/érték aránnyal kecsegetető üdvöskéje, az Y200. Lássuk, tényleg annyira megéri-e az árát masina a gyakorlatban, mint ahogy azt a számok megjósolják!

Tovább