Szűrés

A(z) Budapest kulcsszót tartalmazó cikkek

Elkészült Budapest első, akadálymentes mobil turistatérképe

2015. szeptember 11. -

Bemutatták a Magyar Turizmus Zrt. a Seed Star Battle startup verseny nyertese által fejlesztett innovatív, az akadálymentes városi közlekedést segítő mobilapplikációt. A kerekesszékesek életét megkönnyítő, web- és mobilalkalmazás az akadálymentes turizmus élénkítéséhez is hozzájárulhat. 

Tovább

Infócserével segíti a budapesten közlekedőket a Waze és a BKK

2014. november 28. -

Információcserére alapuló együttműködést írt alá a Budapesti Közlekedési Központ és a Waze a kellemetlen meglepetésektől mentes budapesti közlekedés jegyében. Míg a BKK forgalomszervező munkáját a wazerek valós idejű jelentései könnyítik meg, addig az ingyenes mobilalkalmazás felhasználói a BKK forgalmi infóit figyelembe véve tervezhetik meg útvonalaikat.

Tovább

A Parlament előtt csiszolgatták az iPhone 6-ot [Videó]

2014. szeptember 24. -

Nem semmi manővert hajtottak végre a magyar Parlament előtt. Még nemzetközi vizekre is eljutott az a videó, amire mi a Gizmodón bukkantunk rá

Tovább

Augusztus 20-tól ballonról szórja a 4G-t a Telenor

2014. augusztus 19. -

Hatalmas, héliummal töltött ballonról szórja a wifit a Telenor a fiatalok kedvelt találkozóhelyén, az éjjel-nappal forgalmas budapesti Erzsébet téren. Az ingyenesen elérhető internetkapcsolatot a Hipernet 4G táplálja.

Tovább