Szűrés

A(z) Canalys kulcsszót tartalmazó cikkek

A hazai okostelefonpiac ezüstérmese a Xiaomi

2022. május 10. -

A Canalys vezető piackutató szerint Magyarországon a Xiaomi 21%-os részesedéssel második szereplő a magyar okostelefonpiacon, a társaság 2021 negyedik negyedéve óta tartja ezt a pozíciót. A Xiaomi éven belüli növekedése a magyar piacon 2022 első negyedévében 45% volt.

Tovább

Két év múlva 100 leszállított okostelefonra 36 okosfülhallgató jut majd a régióban

2020. március 10. -

A Honor a Canalys piackutató céggel készített kutatásában az okoseszközök használatát és az ezekből felépülő ökoszisztémák adaptációját elemezte. A kutatás*  tárgyául szolgáló ökoszisztémák eszközöket, szoftvereket és szolgáltatásokat foglalnak magukban, amik egymáshoz kapcsolódva alkotják meg a felhasználót körülvevő rendszert. 

Tovább

Már 7 millió darab fogyott a legnépszerűbb okosórából

2015. november 9. -

A piaci elemzések szerint ahhoz kétség sem fér, hogy az Apple Watch jelenleg a legnépszerűbb okosóra a sorban. Egy friss jelentésből pedig már az is kiderül, hogy állnak jelenleg az értékesítések.

Tovább

A Fitbit vezeti a viselhető eszközök piacát

2015. május 27. -

Ha úgy döntünk, hogy okosórát szeretnénk viselni, akkor ma már számos eszköz közül választhatunk. A nagy nevek, mint az Apple vagy a Samsung mellett ott vannak például a fitness funkciókra fókuszált Garmin és Fitbit eszközök közül. Utóbbi jelenleg első helyen áll a népszerűségi listán.

Tovább