Szűrés

A(z) Chrome OS kulcsszót tartalmazó cikkek

Chrome OS – erre használhatjuk a Google operációs rendszerét

2021. március 3. -

A Google Chrome OS már több, mint 10 éve elérhető az IT világában, azonban a nyílt forráskódú rendszer még mindig a háttérbe szorul a számítógépes operációs rendszerek világát uraló Apple és Microsoft mögött. Többek között a Google is, valamint olyan további tech óriások is fejlesztik a Chrome OS-t, mint a Lenovo, Asus vagy éppen a Dell és ezek a gyártók előszeretettel is bocsátanak piacra egy-egy Chromebook gépet is. Viszont mi mindenre használható egy ilyen laptop és megérik-e az árukat a kisebb hírnevű Chrome rendszereket futtató gépek?

Tovább

Saját Chromebase masina az Acertől

2015. április 3. -

Az Acer bejelentette legújabb, saját Chromebase készülékét, amely kategóriájában egyedülálló módon érintőképernyővel felszerelve érkezik.

Tovább

Chrome OS alapú mini PC-vel készül az Asus

2014. február 6. -

Az Asus a tervek szerint márciusban vezeti be – több más cég után (Gigabyte, Intel) – Chrome OS alapú mini PC-jét, amelyet „Chromebox”-nak nevezett el. Márciusban az Asus három modellt vezet be: az egyik Intel Core i7-4600U-, a másik Intel Core i3-4010U-, míg a harmadik Intel Celeron 2955U processzort használ.

Kulcsszavak: ASUS, Asus, PC, Chrome OS
Tovább

Megoszlanak a vélemények a Google Chromebook Pixelről

2013. február 22. -

Csütörtökön debütált a Google új üdvöskéje, a Chromebook Pixel. Úgy tűnik, a készülék nem aratott teljesen elsöprő sikert. Van egy erősen támadó oldal is.

Tovább