Szűrés

A(z) EU kulcsszót tartalmazó cikkek

EU-s hívás mindenkinek

2019. február 11. -

Extra költség nélkül hívhatók itthonról az uniós számok a Vodafone megújult lakossági előfizetéses díjcsomagjaiban február 8-tól, a lebeszélhető percek erejéig. Ugyanez igaz az SMS-ekre is. 

Tovább

Nem tetszik egy iOS app? Kérd vissza a pénzed

2014. december 31. -

A Hvg számolt be arról, hogy bizony most megéri iPhone használónak lenni, hiszen az Apple döntése értelmében visszakérhetik pénzüket azok az európai felhasználók, akik nem elégedettek a letöltött és kifizetett alkalmazásukkal.

Tovább

Lezárult a WhatsApp felvásárlása

2014. október 8. -

Lezárult a 19 millió dolláros akvizíció, miután az Európai Bizottság (EB) is jóváhagyta, hogy a Facebook felvásárolja a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatást. A techóriás még februárban vásárolta fel a chatalkalkalmazást, ám az összeolvadásra végül az EB mondta rá az áment.

Tovább

Redes vagy? Barangolj úgy az egész EU-ban, mintha itthon lennél!

2014. június 12. -

Az Európai Parlament és a Tanács nemzetközi roaming díjakra vonatkozó rendeletének megfelelően július elsejétől a Vodafone Magyarország drasztikusan, 20-54 százalékkal csökkenti az Uniós roamingolás költségeit, a Vodafone Európai napijegyes ügyfelei pedig már most is a hazai adatforgalmi keretükkel internetezhetnek az Unió területén és a hazai tarifákkal telefonálhatnak, vagy SMS-ezhetnek, jelentette be a Vodafone.

Tovább