Cat S50 – az okos melós

Farkas Norman - 2014. szeptember 8.

A Cat legújabb strapamobilja friss Android rendszerrel, korrekt kamerával, 4G LTE támogatással és gyors processzorral ötvözi a kiemelkedő ellenálló képességet, azaz kompromisszumoktól mentes megoldást kínál az extrém környezetben dolgozó felhasználók számára.

Az idei IFA kiállításon ismerhette meg a nagyközönség a Cat új üdvöskéjét, az IP67 tanúsítvánnyal és 810G katonai minősítéssel bíró S50 okostelefont. A készülék strapamobil létére meglepően magas színvonalat tükröző tudáslistával bír, így vonzó ajánlatot jelenthet azon mobilos szórakozást (pl. játékok, zene, filmek, fényképezés stb.) kedvelő felhasználóknak, akiknek okostelefon vásárlásnál extrém munkakörnyezetük miatt a jó ellenálló képesség az egyik fő szempont.

A Cat C50 fedélzetén az Android 4.4 KitKat operációs rendszer fut, mely előtelepítve tartalmazza a Caterpillar saját alkalmazásboltját, ami ezernyi hasznos alkalmazást kínál.

A készülék előlapját egy Gorilla Glass 3 üveggel védett 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel HD felbontású érintőkijelző uralja, ami nedves ujjal is érdemben használható. Az edzett Corning üveg mellett a burkolat további elemei is ellenállásra termettek, ezt bizonyítja a telefon 810G katonai minősítése és IP67-es tanúsítványa is, melyek a vízzel, porral és ütésekkel szembeni hatékony védelmet sejtetik. Egy munkára termett eszközhöz illően a telefon akár 16 órányi beszélgetési időt tud kínálni egy feltöltéssel – azaz nem hagy cserben a nap közepén.

Ami a Cat S50 további tudását illeti, csak annyit tudunk pontosan, hogy van benne 4G LTE modem és 8GB méretű tárhelye microSD kártyával bővíthető. A robosztus kütyünek képalkotás terén sem kell szégyenkeznie, ugyanis hátlapján egy 8 megapixeles, autofókuszos kamera kapott helyet.

 

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza