Szűrés

A(z) Lenovo-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Debütált a Lenovo sokoldalú Convertibles termékcsaládja

2012. december 5. -

A Lenovo bejelentette új termékcsaládjának, a Convertibles-nek négy, kifejezetten Windows 8/RT operációs rendszerre tervezett gépének megjelenését. Az IdeaPad Yoga 13 kiváló ötvözetét nyújtja a játékosságnak és a produktivitásnak, a Yoga 11 egy karcsú, kiváló útitárs, az IdeaPad Lynx pedig egy kétmagos Intel Atom processzorral ellátott tablet. A Lenovo üzleti felhasználóknak szánt gépe a ThinkPad Twist, amely egy olyan munkára termett készülék, amely új fordulatot hoz a tradicionális átalakítható tabletek világába.

 

Tovább

20 éves a ThinkPad - Nagyágyúkkal ünnepel a Lenovo

2012. szeptember 24. -

Immár 20 éve töretlen sikernek örvend a Lenovo prémium üzleti termékvonala, a ThinkPad. A húsz éves jubileum alkalmából a gyártó bemutatta a legújabb ThinkPad modelljeit, az X1 Carbon és T430u notebookokat, valamint első Windows 8 alapú táblagépét, a ThinkPad Tablet 2-t.

Tovább

Pénztárcabarát laptop nagy teljesítménnyel: Lenovo B575e

2012. július 10. -

A Lenovo bejelentette kis- és középvállalatok valamint otthoni munkavégezéshez kínált B575e laptopjának megjelenését. A legújabb AMD E szériás APU processzorokkal felszerelt Lenovo B575e laptop remek ár-érték arányban ötvözi a teljesítményt és a stílust, hiszen már bruttó 109 900 forinttól megvásárolható.

Kulcsszavak: kkv, laptop, Lenovo-hu
Tovább

Igazi Lenovo stílus - Lenovo ThinkPad Tablet teszt

2012. június 11. -

Egy rövid időre górcső alá vehettem a Lenovo üzleti táblagépét, melyet röviden így tudnék leírni: nem kicsi, nem könnyű, viszont szép és okos. Ebben a mondatban persze a szép elég szubjektív is lehet, akinek tetszik a Lenovo többi terméke, annak a ThinkPad Tablet is tetszeni fog. Nekem például bejön.

Kulcsszavak: Lenovo-hu, teszt, Honeycomb
Tovább