Szűrés

A(z) Lenovo-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Lenovo IdeaPad U400 teszt

2012. március 13. -

Nálunk járt a Lenovo IdeaPad U400-as modellje, abból is a legerősebb, i7 processzorral szerelt változat. Lássuk, mit tud!

Kulcsszavak: teszt, notebook, Lenovo-hu
Tovább

Stílus és erő - Lenovo IdeaPad U300s, U300 és U400

2011. október 7. -

A Lenovo a divat világába is betör három vadonatúj luxus kivitelű IdeaPad laptopjával. A gépeket a vállalat a 17 állomást érintő kelet-közép-európai road show-ja, a  Lenovo DO Tour  keretében mutatta be. Az új IdeaPad U300s Ultrabook, valamint az U300 és U400 laptopok összekapcsolják a divatot a csúcstechnológiával.

Tovább

Hamarosan hazánkban is elérhető lesz a Lenovo ThinkPad Tablet

2011. szeptember 17. -

A Lenovo DO Tour elérte magyar állomását. A gyártó gyönyörű kamionja - "rakományával" együtt - megtekinthető még a mai nap folyamán a budaörsi Tesco parkolójában. A Lenovo több kategóriában is előrukkolt új jövevényekkel, de talán a  heteken belül hazánkban is elérhető ThinkPad Tablet a legérdekesebb mind közül.

Tovább

Három új asztali DO gép a Lenovotól - Főként kis- és középvállalkozásoknak

2011. szeptember 15. -

A Lenovo bemutatta a ThinkCentre Edge 71 asztali gépét, ThinkCentre Edge 71z all-in-one gépét és a prémium kategóriás ThinkCentre Edge 91 asztali számítógépét. Az újdonságok főként a kis- és középvállalkozások számára jelenthetnek ideális választást, mert azok egyedi igényeire tervezte őket a világ harmadik legnagyobb PC gyártója.

Tovább