Szűrés

A(z) Oracle kulcsszót tartalmazó cikkek

Infrastruktúra szolgáltatások telepítve: Compute Cloud@Customer

2023. augusztus 14. -

Az Oracle bejelentette a Compute Cloud@Customer szolgáltatását, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy saját adatközpontjaikban elhelyezve vegyék igénybe az – eddig csak publikus régiókból elérhető – Oracle felhő alapú infrastruktúra szolgáltatásait. A Compute Cloud@Customer segítségével az felhasználóknak lehetősége nyílik az Oracle publikus felhő infrastruktúra szolgáltatásokkal (OCI / Oracle Cloud Infrastructure) kompatibilis alkalmazás környezetek kialakítására és fejlesztésére saját adatközpontban. 

Tovább

A fejlesztők elsőként férhetnek hozzá az Oracle Database 23c új alkalmazásfejlesztési funkcióihoz

2023. április 4. -

Az Oracle ma bejelentette az Oracle Database 23c ingyenes változatát (Oracle Database 23c Free Developer Release), válaszul a fejlesztők és szervezetek világszerte növekvő igényére, hogy hozzáférjenek az Oracle Database 23c „App Simple" legújabb funkcióihoz. A fejlesztők mostantól az Oracle adatbázis olyan újításaihoz férhetnek hozzá, amelyek egyszerűsítik a modern adatvezérelt alkalmazások fejlesztését, felkészítve őket a kiadni tervezett Oracle Database 23c-re, a következő hosszú távon támogatott verzióra.

Tovább

Az Oracle kiadta a Java 20-at

2023. március 22. -

Az Oracle bejelentette a Java 20 elérhetőségét. A világ első számú programozási nyelvének és fejlesztési platformjának legújabb verziója több ezer teljesítménybeli, stabilitási és biztonsági előrelépést kínál, köztük a platformra vonatkozókat, amelyek segítik a fejlesztőket a termelékenység javításában, valamint az innováció és a növekedés támogatásában. 

Tovább

Az Oracle kiadja a Java 19-et

2022. szeptember 21. -

Az Oracle bejelentette a Java 19 elérhetőségét, a világ első számú programozási nyelvének és fejlesztési platformjának legújabb verzióját. A Java 19 (Oracle JDK 19) több ezer teljesítmény-, stabilitási és biztonsági fejlesztést kínál, beleértve olyan újdonságokat, amelyek segítik a fejlesztőket a termelékenység javításában és az üzleti élet minden területét előremozdító innovációban. Az Oracle a Java 19 legújabb képességeit október 17-20. között a Las Vegas-i JavaOne 2022 rendezvényen, valamint a dev.java/ oldalon szeptember 20-án, kedden 18:00 órakor (CET) sugárzott keynote közvetítésen keresztül mutatja be.

Tovább