Szűrés

A(z) Oracle kulcsszót tartalmazó cikkek

Elérhető az Oracle Database Service for Microsoft Azure

2022. július 27. -

Az Oracle és a Microsoft bejelentette az Oracle Database Service for Microsoft Azure általános elérhetőségét. Ezzel az új ajánlattal a Microsoft Azure ügyfelei könnyen és megszokott módon hozhatnak létre, érhetnek el és felügyelhetnek vállalati szintű Oracle Database szolgáltatásokat az Oracle Cloud Infrastructure (OCI) szolgáltatásában. A felhasználók az Azure-ra migrálhatnak vagy új alkalmazásokat építhetnek rá, majd csatlakozhatnak az OCI-on futó, nagy teljesítményű és nagy rendelkezésre állású, menedzselt Oracle adatbázis-szolgáltatásokhoz, például az Autonomous Database-hez.

Tovább

Itt a Java legújabb verziója

2022. március 22. -

Az Oracle bejelentette, hogy elérhetővé vált a Java 18, a világ első számú programozási nyelvének és fejlesztési platformjának legújabb verziója. A Java 18 (Oracle JDK 18) több ezer teljesítmény-, stabilitási és biztonsági fejlesztést kínál, köztük kilenc olyan fejlesztést a platformhoz, amelyek tovább javítják a fejlesztők termelékenységét.

Tovább

Az Oracle bemutatja az új Exadata X9M platformot

2021. szeptember 29. -

Az Oracle bejelentette az Oracle Exadata X9M platformok elérhetőségét, az iparág leggyorsabb és legolcsóbb Oracle adatbázis futtatására szolgáló rendszereinek legújabb verzióját. Az új Exadata X9M bejelentés része az Oracle Exadata Database Machine X9M és az Exadata Cloud@Customer X9M – utóbbi az egyetlen olyan platform, amely az Oracle Autonomous Database-t az ügyfelek adatközpontjaiban futtatja. A Fortune 100 vállalatok 87 százaléka, valamint több ezer kisebb vállalkozás támaszkodik az Oracle Exadata-ra az üzletileg kritikus rendszereinek futtatásához.

Tovább

Elérhetővé vált a Java 17

2021. szeptember 15. -

Az Oracle bejelentette, hogy elérhetővé vált a Java 17, a világ első számú programozási nyelvének és fejlesztési platformjának legújabb verziója.

Kulcsszavak: Java 17, Java, Oracle
Tovább