Szűrés

A(z) Pioneer kulcsszót tartalmazó cikkek

További régiókkal bővül az AppRadio és az iGO primo szolgáltatása

2012. szeptember 29. -

A Pioneer tovább bővítette az iGO navigációs szoftvermotoron futó, NavGate Drive alkalmazásban elérhető régiók számát, és az NNG Kft. a térképadatbázis-bővítésen túl 15 iGO primo applikációban is elérhetővé tette a Pioneer AppRadio kompatibilitását biztosító bővítményt. Így a navigációs alkalmazás a Pioneer AppRadio multimédiás fejegységével közvetlenül is összekapcsolható. Idén először vesz részt az NNG a Párizsi Autószalon kiállításon, ahol a Pioneer AppRadio standjánál mutatja be a látogatóknak a frissített alkalmazásokat.

Tovább

Az iGO primo app már a Pioneer AppRadio-val is használható

2012. július 4. -

Legújabb frissítésével az iPhone-on és iPad-en is elérhető iGO primo app már a Pioneer AppRadio autós multimédiás egységével is összekapcsolható. Az összekapcsolást lehetővé tévő bővítmény hamarosan letölthetővé válik az iGO primo app különböző regionális, köztük az európai, orosz, török, dél-amerikai, észak-amerikai és brazil kiadásaiban is.

Tovább

Új PC hangfalak a Pioneertől

2011. július 10. -

Nem megszokott, hogy a japán gyártó PC hangfalakat dob piacra, ezért is figyeltünk fel mostani próbálkozására. Az S-MM301 típus egy egyszerű 2.0 kivitel, az S-MM751RU kissé érdekesebb, ugyanis egy 2.1-es hangrendszert takar a típusszám. Lássuk, mit tudnak!

Kulcsszavak: hangszóró, Pioneer
Tovább