Szűrés

A(z) microsoft kulcsszót tartalmazó cikkek

All You Need Is Love

2016. február 14. -

A Microsoft gondolt az egymástól távol valentínező párokra is. A Skype-on való kapcsolattartás a szerelmesek napján is kitűnő lehetőség arra, hogy kifejezzük érzelmeinket, megosszuk gondolatainkat. Az emotikonok is a segítségünkre lehetnek, hiszen néha minden szónál kifejezőbb egy szívecske, egy maci-ölelés... vagy azok az új Mojik, amelyeket kifejezetten ebből az alkalomból helyeztek el a kínálatban.

Tovább

CES 2016: intelligens autók

2016. január 11. -

A CES 2016 utolsó napján jelentették be, hogy az autóipar több jeles képviselője is a Microsoftot választotta partnernek az okosautója és okos megoldásai platformjául. A Volvo, a Nissan, a Harman és az IAV is külön közölt részleteket az együttműködésről.

Kulcsszavak: microsoft, Nissan, Volvo
Tovább

A Nokia megválna okostelefon divíziójától?

2011. december 15. -

A dán Danske Bank információi szerint a finn mobilgyártó óriás arra készül, hogy 2012-ben eladja mobil üzletágát a Microsoft-nak.

Tovább

LG Optimus 7 teszt

2011. május 12. -

Microsoft telefon a LG-től. Ez a párosítás pár évvel ezelőtt asztali operációs rendszerre hajazó megjelenést és inkább divatos, mint jól használható mobilt jelentett volna, de szerencsére a Windows 7 Mobile és a korábbi konvenciókból kilépő koreai gyártó képes volt ledönteni az előítéleteket, és egy nagyon megnyerő készüléket lerakni az asztalra.

Tovább