Szűrés

A(z) Sprint kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Ericsson ÉS A Sprint gigabites adatátviteli sebességeket mutat be LTE TDD-n keresztül Barcelonában

2017. február 25. -

A nagysebességű mobil szélessávú szolgáltatások növekvő igényére válaszul az Ericsson és a Sprint (egyesült államokbeli mobilszolgáltató) korszerű technológiákat vezetnek be, és bővítik az LTE TDD ökoszisztémát a Gigabit Class LTE TDD adatátviteli sebességek élő demonstrációjával. 

Tovább

LivePro – zsebprojektor, vésztöltő és mobil hotspot is egyben

2014. július 15. -

Egy igen sokoldalú apróság jelent meg a Sprint kínálatában a LivePro nevű kütyü személyében. Egy zsebprojektorról van szó, amely beépített akkumulátora révén más mobil eszközök feltöltésére is használható, sőt mindemellett akár mobil hotspotként is képes működni.

Tovább

Galaxy S5 Sport – csak a Sprintnél

2014. június 24. -

Az amerikai Sprint kínálatában lesz elérhető a Samsung Galaxy S5 legújabb, sportolóknak szánt kiadása, a Galaxy S5 Sport. A készülék tudás frontján nem különbözik testvérétől, viszont ellenállóbb burkolattal büszkélkedhet.

Tovább

Pink HTC One M8 csajoknak

2014. május 7. -

Három új színben lesz elérhető a HTC idei zászlóshajója, a One M8. A Verizon Wireless szolgáltatónál debütáló piros és az AT&T kínálatában megjelenő kék változat mellett egy rózsaszín, igazi „csajos” kiadás is landol a piacon, mely – talán nem meglepő módon – a T-Mobile-nál lesz elérhető.

Tovább