Szűrés

A(z) szülői felügyelet kulcsszót tartalmazó cikkek

Van eszköz a kezedben – Útmutató a digitális szülői felügyelethez

2024. február 6. -

Az online zaklatástól a csúnya beszéden és az erőszakos játékokon át a meztelenségig terjed a lista, amivel a fiatalok találkozhatnak az online térben. Ezeket a veszélyeket egyre nehezebb elkerülni, a megfelelő szabályok kialakításával azonban sokat tehetünk azért, hogy gyermekeink önállóan is biztonságosan éljenek a digitális világ nyújtotta lehetőségekkel. 

Tovább

Ezzel az appal biztosan visszahív a gyerek

2014. augusztus 21. -

Nem csak az otthoni telefonon állíthatnak be a szülők gyerekzárat, ezentúl gyerekük mobilján is megtehetik. Mindehhez egy alkalmazás áll rendelkezésükre, mellyel biztosan csak azokat hívja a gyerek, akiket ők szeretnének. Jó megoldás, ha nem válaszol a szülő hívására.

Tovább

LG KiZON karkötő – az aggódó szülők álma valóra vált

2014. július 9. -

Az LG egy újabb viselhető eszközt mutatott be, melyet kifejezetten a kisgyerekes szülőknek szán. A KiZON nevű karkötő nyomon követi a csemeték helyzetét és telefonálni is lehet vele, így az aggódó ősök mindig tudhatják, hogy gyerekük jól, illetve jó helyen van.

Tovább

ZTE WeGo – mobil, kicsiknek

2014. április 14. -

Amerikában rukkolt elő a ZTE az S155KT típusú WeGo „kölyökmobillal”, mely révén egyszerűen, bárhonnan és bármikor elérhetik kisgyermekeiket a szülők. Az apró készülék egyéb előnyökkel is bír többek közt a beépített helymeghatározó rendszer és a pánikzsinór jóvoltából.

Tovább