Titokzatos sikervárományos - HTC M7

Farkas Norman - 2012. december 6.

A nem túl rózsás piaci helyzetben lévő HTC  több millió M7 jelzésű modell legyártásához rendelt alkatrészeket 2013 első negyedévére. A kérdés már csak az, hogy milyen készülék rejtőzik a titokzatos kódnév mögött, s miért gondolja azt a vállalat, hogy viszik majd, mint a cukrot.

A tajvani gyártó az utóbbi időben egyre messzebb került attól, hogy eladási rekordokat döntsön, s ennek legfőbb oka, hogy konkurensei - az Apple és a Samsung - rendkívül megerősödtek. A Galaxy S sorozat és az iPhone mobilok megjelenésével csak romlott a HTC amúgy sem rózsás helyzete, s ezen az elragadó dizájnnal és vonzó felszereltséggel bíró One sorozat sem tudott változtatni. A cég most főként a HTC One X+, illetve a Windows Phone 8 alapú 8X és 8S modellek sikerében bízik, de a Japánban hódító J Butterfly és a Verizon Wireless szolgáltató által értékesített DROID DNA is sokat hozhat a konyhára.

A friss, Tajvanból származó hírek szerint a HTC hamarosan előrukkolhat egy sikermodellel, amely kihúzhatja a csávából. Egy M7 kódnevű újdonságról van szó, melyből a megrendelt alkatrészmennyiség alapján cirka 4-5 millió példányt szeretne legyártani a vállalat 2013 első negyedévében. Egyelőre nincs információ a készülék felszereltségéről, de a jelek szerint egyfajta csodafegyvert tisztelhetünk majd személyében, melyből gond nélkül gazdára találhat majd több millió példány az ünnepeket követő, pangó piaci időszakban.

 

[Forrás: BGR]

Kulcsszavak: HTC, pletyka
Vissza