Két csúcsmobillal erősít a Sony: „Togari” és „Honami”

Farkas Norman - 2013. május 2.

A Sony gőzerővel dolgozik új felsőkategóriás okostelefonjain, melyek már nyár közepén landolhatnak a piacon. A hírek szerint a „Togari” néven fejlesztett óriás 6,44, a multimédiára kiélezett „Honami” pedig 5 hüvelykes Full HD kijelzővel érkezik.

A Sony-nál nincs megállás, a vállalat párosával dobja piacra az izgalmasabbnál izgalmasabb okostelefonokat. A legfrissebb hírek szerint a vízálló Xperia ZR mellett két vérbeli csúcsmodellel is készül a cég. Egyikük a „Togari” néven fejlesztett C680X, mely vékony kialakítással, ám hatalmas, 6,44 hüvelykes Full HD megjelenítővel kezdheti meg hódítását július közepén a gyártó anyaországában.

A másik jövevény az 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású, szuperfényes „White Magic” IPS érintőképernyővel szerelt „Honami”, amely C670X modellszámmal vált ismertté. A készülék várhatóan beépített Walkman erősítőt (valószínűleg S-Master MX) és 20 megapixeles, LED vagy Xenon vakuval segített Cyber-shot kamerát kap, tehát egy igazi multimédiás szörnyeteget ismerhetünk majd meg „személyében”. A csúcsmobil működéséért egy négymagos, 2,3GHz-es Snapdragon 800 processzor felel, amit 2GB RAM, Adreno 330 GPU és 2700 vagy 3000mAh kapacitású akkumulátor egészíthet ki.

Sony Xperia ZL

 

[Forrás: Xperia Blog]

Vissza