Készül a ZTE Nubia Z5 Mini

Farkas Norman - 2013. július 5.

A Samsung, az Apple és a HTC után a ZTE is beszáll a „mini buliba”, azaz elkészíti egyik modelljének kompaktabb változatát. A kínai gyártó választása a Nubia Z5-re esett, melynek szerényebb méretekkel megáldott kiadása immár néhány fotón is megcsodálható.

A Samsung „mini mániája” rohamosan terjed, már nem csak az Apple (iPad Mini) és a HTC (One Mini) kapta el, hanem a kiemelkedő ár/érték arányú kütyüiről híres ZTE is. A gyártó a tavaly decemberben bemutatott Nubia Z5 kicsinyített változatával fog előrukkolni.

A hírt nem hasra ütés szülte, ugyanis egy kiszivárgott fotó bizonyítja a Z5 Mini létezését, melyhez aztán egy második is csatlakozott. A később napvilágra került kép, mely egy, a kínai hírközlési szervek által jóváhagyott, s a Z5 Minivel teljes mértékben megegyező külsejű mobilt ábrázol, arra is rávilágított, hogy a jövevény az NX402 modellszámot kapta.

Tehát egyértelmű, hogy készül a ZTE Nubia Z5 Mini, és már a dizájnja sem titok, ám a technikai felszereltségét, várható árát és megjelenésének dátumát továbbra is sűrű homály fedi.

 

 



 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Nubia Z5 Mini, mini, ZTE
Vissza