Két "Pick" díjat zsebeltek be a Sharp nyomtatói

Farkas Norman - 2013. szeptember 26.

A Sharp két "Pick" díjat is nyert a független Buyers Laboratory LLC (BLI) szervezettől, amely dokumentumkezelő termékeket és megoldásokat értékel szigorú és objektív szempontrendszer alapján. A BLI intézet elismerését olyan termékek nyerhetik el, amelyek kiváló teljesítményt és funkcionalitást nyújtanak. A Sharp ezt a rangos díjat a színes és a fekete-fehér kategóriában egyaránt kiérdemelte.

„A Sharp MX-7040N multifunkciós nyomtató a tartóssági tesztek során kitűnő eredményt ért el több mint 275.000 nyomat elkészítésével. Ugyanakkor a készülék rendkívül sokoldalú is, – konfigurálható mindennapi irodai munkához, de fejlett szolgáltatásainak köszönhetően jól illeszkedik akár a közepes méretű kibocsátási igényekhez is” - mondta el Pete Emory, a BLI laboratóriumi vizsgálatainak vezetője.

MX-7040N

A Sharp MX-7040N készüléke megkapta a BLI "Pick" elismerését, mint "Különösen ajánlott, A3-as, színes MFP nyomtató 61-70 oldal/perc sebességgel." A kitűnő papírkapacitáson túl számos egyedi megoldást is beépített a Sharp a készülékbe a papírelakadás és az állásidő kiküszöbölése érdekében. Mindez kulcsfontosságú előnyt jelenthet a nagy mennyiségű nyomtatási igénnyel rendelkező vállalatok számára. A készülék 70 gombját az egyéni felhasználói igényekhez lehet igazítani. A beolvasott dokumentumok valós időben megtekinthetők, így a felhasználók elforgathatják, mozgathatják és törölhetik is őket az érintőképernyőt használva. Az intuitív felhasználói felület "point and click" funkciókkal, valamint egy papírtálcával rendelkezik, illetve lehetővé teszi a nyomtatás címzettjének kiválasztását.

MX-7040N

 

 

MX-M904

MX-M904

A Sharp MX-M904 modellje a "Különösen ajánlott fekete-fehér A3-as MFP nyomtató 90+ oldal/perc sebességgel" minősítést érdemelte ki a BLI-től. A készülék nagy kapacitású adagolóját levegős elválasztóval és páratartalom-érzékelővel látta el a Sharp az optimális munkakörülmények biztosításához. Az MX-M904 kategóriájában a legnagyobb memória- és merevlemez kapacitással rendelkezik, továbbá a legmagasabb maximális papírkapacitással (13.500 lap), illetve a legnagyobb számú papírtálcával (9) büszkélkedhet. A készüléket megbízható finiser funkciókkal, valamint 10.000 lapos függőleges elválasztóval is ellátták. 

 

Röviden a BLI "Pick" díjáról

A BLI "Pick" ajánlásait évente kétszer, különböző kategóriákban ismertetik. Az ítéletek megalapozottságát a BLI laboratóriumában elvégzett alapos vizsgálatok garantálják. A díjakat objektív szempontok szerint, hónapokig tartó  tesztelési folyamatot követően osztják ki. Az értékelés magában foglal egy többoldalú tartóssági tesztet is, ami az egyes készülékeknek a gyártók által meghatározott maximális terhelhetőségi időtartamát vizsgálja. A BLI által elvégzett tartóssági vizsgálat egyedülálló értékelési módszernek számít az irodai berendezések terén. A BLI különleges licence a hitelesség garanciája.

Az említetteken túl minden egyes készüléket értékelnek az egyszerű használat, a kellékanyagok kínálata, a teljesítmény és az ár szempontjából is. Minden olyan termék, amely sikeresen teljesíti az intézet laboratóriumi tesztjeit, elnyeri az "Ajánlott" vagy a "Különösen ajánlott" BLI bélyegzőt, a "Megbízhatósági igazolást", valamint a legjobb minőségű készülékeknek járó "Pick" díjat. A BLI „Pick” díja különösen rangos elismerés, a vásárlók és az informatikai vezetők is a valódi minőség garanciájaként tekintenek rá.

 

 

 

Vissza