Kényelmes megoldás karácsonyi vásárláshoz – Shopalike

Kütyü Magazin - 2013. november 19.

Számos online bolt áll rendelkezésüknre a karácsonyi szezonban is. Íme egy főként ruházati termékeket forgalmazó webshop, amely mobil felületről is könnyedén elérhető, és ha nem passzol a méret, vissza is küldhetjük a terméket.

Közeleg a Karácsony, és ilyenkor értékeljük igazán, ha az ajándékvásárlást a lehető legegyszerűbb módon tudjuk intézni. A zsúfolt boltok helyett kényelmesen és rengeteg bolt választékából szemezhetünk, és ha esetleg egy mérettel kisebbet vásároltunk, ugyanolyan egyszerűen vissza is küldhetjük a termékeket.

A webről, mobilról és tabletről egyaránt elérhető Shopalike egy nagy hordozható online-bevásárlóközpont, mely főként ruházati termékeket, cipőket, táskákat, szépségipari termékeket és kiegészítőket kínál a vásárlóknak. Az oldalon számos online shop árukínálata megtalálható, így nem kell a boltok és márkák oldalait egyenként végigböngészni, amely különösen nagy előnyt jelent a kisebb, mobilkijelzők esetén. Itt nincs más dolgunk, mint nézelődni az Shopalike online plázájában és megtalálni a leginkább szeretteinkhez, vagy hozzánk passzoló ruhát, cipőt, vagy parfümöt.

Ebben segítségünkre vannak az oldalon a különböző szűrők, melyekkel kiválaszthatjuk a cipőméretünket, kedvenc színünket, az anyagot, vagy a márkát. Kedvenc kozmetikumainkat is megtalálhatjuk itt, sőt akik az organikus termékeket kedvelik, azoknak van egy jó hírünk: a bioszűrő segítségével kiszűrheted a natúrkozmetikumokat.

A szolgáltatás fő pozitívumai a kényelmen túl, hogy a nagy választéknak köszönhetően sokszor olyan termékeket, márkákat is megtalálhatunk, amiket a boltokban nem, egy helyre vannak gyűjtve a színvonalas magyar webáruházak és nagy külföldi boltok, lehet kifejezetten akciók közül válogatni valamint kizárólag megbízható boltoktól tudunk vásárolni.

Az alkalmazás letölthető Androidra, IOS-re, és Windows Phone-ra is a hivatalos oldalról.

 

Vissza