iRig Mic HD – mikrofon Apple kütyükhöz

Czipperer Dia - 2014. január 24.

Az IK Multimedia mutatta be az iRig Mic HD mikrofonját, amely kifejezetten iPhone-nal, iPaddal, iPod touch-csal és Mac készülékekkel kompatibilis.

Az iRig mikrofon, ahogy nevéből is kitűnik, iOS és Mac eszközökhöz készült kézi modell, amely ingyenes alkalmazásokkal debütál a piacon. Az appok segítségével a felhasználók könnyebben vehetik fel a hangokat, illetve szerkeszthetik ezeket.

A mikrofon többek között ingyenes VocalLive appal érkezik, amely valós idejű énekeffekteket kínál, valamint az iRig Recorder is előre telepítve lesz, amely egy professzionális audió felvevő és feldolgozó program. Emellett elérhető lesz rajta az ingyenes AmpliTube is, amely multi effekteket kínál a (basszus)gitárosoknak.

Az eszközhöz USB-kábel és Lighting csatlakozó egyaránt tartozik, a 30-tűs csatlakozó külön szerezhető be. A minimális rendszerkövetelmény iOS 4.2 vagy újabb rendszer.  Nem csak zenefelvételhez és szerkesztéshez használhatjuk, diktafonként is megállja a helyét a minőségi hangzásnak köszönhetően.


A termék már megvásárolható nálunk is az ijoe.hu-n bruttó 15 ezer forintos áron.

 

Vissza