Google Nexus 5 a Telenornál

Kütyü Magazin - 2014. február 6.

A hazai szolgáltatók közül elsőként a Telenor kínálatában érhető el a Google legújabb csúcskészüléke, a Nexus 5, amelyen a legfrissebb Android 4.4.2 KitKat operációs rendszer debütál. Az LG műhelyéből érkező készülék február 6-tól kizárólag online vásárolható meg a Telenor megújult honlapján

A Google sajátmárkás telefonjai a kezdetektől nagy népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében letisztult stílusuk, könnyű kezelhetőségük és persze nem utolsósorban az aktuálisan elérhető legújabb Android rendszer használata miatt. A legújabb, szintén az LG-vel együttműködésben készült Google Nexus 5 megérkezett a Telenorhoz.

A kifejezetten könnyű, mindössze 130 grammos mobil fedőlapja csúcsteljesítményű hardvert rejt. A 4 magos 2,26 GHz-es processzor a garancia arra, hogy minden alkalmazás a tétovázás legapróbb jele nélkül reagáljon az utasításokra. Az elegáns, letisztult megjelenésről a lenyűgöző, közel 5 hüvelykes, 1920x1080 képpont felbontású Full HD kijelző gondoskodik.

A Nexus 5 új szintre emeli a fotózás élményét. Az Android 4.4.2 KitKattel érkező újdonság, a HDR+ funkció, valamint az optikai képstabilizáció révén a 8 megapixeles hátlapi kamerával remek minőségű, éles fotókat lehet készíteni még rossz fényviszonyok esetén is. Photo Sphere üzemmódban 360 fokos panorámaképek készíthetők, az Auto Awesome segítségével pedig animált rövidfilmek állíthatók össze a felhasználók kedvenc fotóiból és videóiból.

A 4G-képes csúcskészülékkel bárhol és bármikor lehet hódolni a szórakozás egyéb formáinak is; meghallgathatók a kedvenc zenék a Deezeren, a nagyméretű kijelzőn pedig kényelmesen megtekinthetők akár egész estés filmek vagy sorozatok is a Telenor MyTV streaming alapú televízió szolgáltatás segítségével.

A Nexus 5 fekete színű, 16 GB-os modellje február 6-tól vásárolható meg kizárólag a Telenor honlapján, ingyenes belföldi kiszállítással. A készülékben rejlő korlátlan lehetőségekhez korlátlan belföldi beszélgetés és SMS-küldés vehető igénybe az All-In XL tarifával, amellyel a készülék már 0 forintért elvihető, 2 év tarifahűség mellett. A legalacsonyabb, 3190 forintos havidíj mellett 80 lebeszélhető percet és 200MB adatforgalmat kínáló Start tarifacsomaggal, plusz két év hűséggel bruttó 114 990 forintért vihető el a mobil.

Főbb tulajdonságok:

·         Operációs rendszer: Android 4.4.2 KitKat

·         Kijelző: 4,95” Full HD IPS+

·         Felbontás: 1920x1080 képpont

·         Hátlapi kamera: 8MP, optikai képstabilizátor, előlapi kamera: 1,3MP

·         4 magos 2,26 GHz-es processzor

·         Akkumulátor: 2300 mAh

·         Vezeték nélküli töltés lehetősége

·         4G/LTE, dualband WiFi

·         NFC

 

További információt itt találsz az elérhető konstrukciókról.

 

Vissza