Bemutatkozott a HTC Desire 610

Farkas Norman - 2014. február 25.

A HTC a Desire 816 mellett egy kompaktabb középkategóriás mobillal is készült az MWC-re. A Desire 610 névre keresztelt újdonság 4,3 colos qHD kijelztővel, 8 megapixeles kamerával, négymagos processzorral és LTE támogatással is büszkélkedhet, de a legtöbb vásárlót megnyerő külsejével vonzhatja magához.

A HTC a Desire 816-tal együtt bemutatta a HTC Desire 610 készüléket is, mely 4,7 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású kijelzőjének, a HTC BlinkFeednek és a HTC BoomSoundnak köszönhetően lenyűgöző hangzást és multimédiás élményt kínál.

“A HTC Desire 610 remek kombinációja a megbízható teljesítménynek és a megfizethető árnak, így mindenki részesülhet az okostelefonok biztosította egyedülálló előnyökben.” – mondta el Philip Blair, a HTC EMEA régió elnöke.

 

 

A stílusos burkolatba öltöztetett HTC Desire 610 lelke egy négymagos, 1,2GHz-es Snapdragon 400 processzor, amit 1GB RAM-mal, 8GB tárhellyel, microSD kártyafoglalattal, 8 megapixeles hátlapi és 1,3 megapixeles előlapi kamerával, valamint WiFi, Bluetooth, NFC és A-GPS modullal, illetve LTE modemmel egészítettek ki a mérnökök. A hardver tehát nem túl izmos, de a kategóriában azért bőven megteszi, s külön pozitív a 4G LTE által kínált szélessávú mobilnet, ami segít abban, hogy folyamatosan naprakészek legyünk – mindezt a HTC BlinkFeed személyre szabható hírein keresztül. A multimédiás élményeket továbbfejlesztett képszerkesztési lehetőségek és automatikusan elkészülő videoválogatások emelik új szintre.

Az új HTC Desire 610 2014 májusától lesz elérhető Magyarországon. A készülék specifikációját itt találod (pdf formátumban).

 

 

 

Vissza