Új taggal bővül az LG L III széria – L80

Czipperer Dia - 2014. április 28.

Az idei Mobile World Congressen mutatták be az LG L Series III modelljeit, az L90, L70 és L40 készülékeket. Ha minden igaz, új taggal bővül a család az L80-as készülék személyében.

A megfizethető telefonra is koncentrál az LG. A közép- és felsőkategóriás mobilok után most pénztárcabarát fronton készül új modellel a vállalat. A legfrissebb hírek szerint új taggal egészül ki az L Series III sorozat.

Az érkező L80-as készülékről már egy kép is megjelent, amelyen jól látszik, hogy négy kapacitív gombot is kapott a telefon. A hagyományos Android gombsor a multitasking (többfeladatos üzemmód) gombbal egészül ki.

A középkategóriás mobil Dual-SIM verzióban is elérhető lesz, ez a típus érkezik majd négy gombos változatban. A hagyományos kiadás esetén a trióhoz hasonlóan egy fizikai – a home – gomb lesz csak. A telefon az LG legújabb Knock Code funkcióját is támogatja majd, amely egyszerre kényelmes és biztonságos telefonzár.

A specifikációk arról árulkodnak, hogy magas modellszáma ellenére nem a legütősebb tagja lesz a csapatnak az L80. A készülék viszonylag nagy, 5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, felbontása azonban csak 800 x 480 pixel. Meghajtásáért egy kétmagos, 1,2 GHz órajelű processzor felel. A telefon továbbá 1 giga RAM-ot és 4 giga belső tárhelyet kapott. Jó hír azonban, hogy microSD támogatással rendelkezik, vagyis a tárhely tovább bővíthető (a maximális tárhely-kapacitásról nincsenek hírek).

Operációs rendszer fronton viszont már a legújabb Androidot kapta fedélzetére, a 4.4 KitKat verziót. Aksija sem olyan gyenge felszereltségéhez viszonyítva, 2540 mAh-es.

Egyelőre még nem tudni, mennyibe kerül majd a készülék, és pontosan hol és mikortól lesz kapható.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza