Új telefon a Huawei háza táján – Honor H60

Czipperer Dia - 2014. július 23.

A TENAA (kínai hírközlési felügyelet) oldalán bukkant fel egy új Huawei telefon. A Honor H60 névre keresztelt újdonság, ha minden jól megy, hamarosan kereskedelmi forgalomba is kerülhet.

Új Huawei mobil a láthatáron. A Honor 6 utódja lehet a TENAA oldalán felbukkant telefon. Minden vezeték nélküli eszköznek, mint például az okostelefonoknak, táblagépeknek, át kell esni egy minősítési folyamaton, mielőtt értékesítésre bocsátják őket. Kínában a TENAA jóváhagyása szükséges ahhoz, hogy egy telefon forgalomba kerülhessen. Itt tart most az újonnan felbukkant Huawei mobil is.

Az egyáltalán nem gyenge felszereltséggel bíró készülék meghajtásáról egy nyolcmagos 1,7 GHz-es Kirin 920 processzor gondoskodik, fedélzetén pedig Android 4.4 KitKat rendszer fut. Az LTE-képes mobil 16 gigás tárhellyel és microSD bővíthetőséggel rendelkezik, valamint 4 giga RAM-ot kapott – ez utóbbit nem sok telefon mondhatja el magáról. A Full HD megjelenítő méretét egyelőre még nem tudni (1920 x 1080 pixel), de annyi még kiderült róla a leírás alapján, hogy, ha minden igaz, a telefon főkamerája 13, előlapija pedig 8 megapixeles lesz.

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza