Egyenletes Wi-Fi csatlakozás az egész házban

Kütyü Magazin - 2014. augusztus 14.

A ZyXEL bemutatta új Range Extender eszközét. A WRE6505 modellt olyan sebesség- és lefedettség növelési (Speed és Range Boost) beállításokkal látták el, melyeknek köszönhetően a hálózati igényekhez igazodva maximális teljesítmény érhető el. A vezeték nélküli kompatibilitás mellett a beépített Ethernet porttal a vezetékes hálózati tartozékok számára is hozzáférhető.

A ZyXEL WRE6505 Wireless AC750 Range Extender a „vakfoltokat" megszüntetve növeli az otthoni vezeték nélküli hálózat kiterjedését. Ezzel az egész házban élvezhetővé válik a gyors és megbízható videóstreaming és web böngészés laptopon, tableten vagy akár okostelefonon is.

Az eszköz a Speed- és Range Boost módokkal a zavartalanul működő optimális teljesítményt és lefedettséget kínálja. A Speed Boost jellemző bekapcsolásával a leggyorsabb sebesség érhető el, míg a Range Boost funkció a lakás több pontján egyszerre használt eszközök egyenletes csatlakozását támogatja. 

A ZyXEL WRE6505 kompatibilis minden jelenlegi 802.11 a/b/g/n routerrel és hozzáférési ponttal, a jeleket pedig a kevésbé forgalmas 5 GHz sávot használva továbbítja az egyenletes forgalom eléréséhez. Kiegészítő funkcióként a beépített LED lámpák három színben (piros- jó, bordó-jobb, zöld- legjobb) jelzik a kapcsolat és a lefedettség erősségét. A lámpák a telepítés legoptimálisabb helyét is megmutatják, amivel installációs folyamat is egyszerűbbé válik.

 

Vissza