ASUS ZenWatch – a harmonikus okosóra [Videó]

Farkas Norman - 2014. augusztus 29.

Megjelent a tajvani gyártó első okosórájának beharangozó videója. A röpke félperces kedvcsináló finoman, nem a néző arcába tolva jelzi a készülék érkezését, miközben fellebbenti a fátylat kifinomult dizájnjáról.

Az ASUS is beáll a viselhető eszközök trendjét követő gyártók sorába, és első okosóráját már szeptember 3-án, a berlini IFA 2014 előtt megismerhetjük, és persze a szakkiállítás látogatói rögtön közelebb is férkőzhetnek hozzá.

A ZenWatch néven érkező eszközhöz a nevéhez passzoló, igazán harmonikusra sikerült kedvcsinálót készítettek a gyártó marketingesei. A videó kicsit árnyalva bár, de másodpercről másodpercre beavat minket a kütyü dizájnjának rejtelmeibe, ami – szubjektív benyomásunk szerint – ugyancsak a letisztult harmóniát hivatott közvetíteni.

A pletykák arra utalnak, hogy az ASUS első okosórája elérhető áron kínálja majd az Android Wear előnyeit a gyártótól megszokott, remek üzemidővel kombinálva. Az a gyanúnk, hogy az alábbi teaser videó megtekintése után Te is azt reméled majd, hogy így lesz.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza