Megérkezett a Galaxy S III LTE Android 4.4.4 KitKat frissítése

Farkas Norman - 2014. szeptember 29.

A Samsung kiadta az LTE-képes Galaxy S III nemzetközi verziójára az Android 4.4.4 KitKat rendszerfrissítést. A pakk számos javítás mellett új funkciókat is tartalmaz, sőt gyorsabb működéssel is kecsegtet.

A Samsungról több versenytársa is példát vehetne terméktámogatás, s azon belül is a szoftverfrissítések frontján. A dél-koreai gyártó ugyanis nem volt rest kiadni több, mint kétéves csúcsmobiljára, a Galaxy S III-ra az Android rendszer legfrissebb verzióját update formájában.

A Galaxy S III koreai kiadása már korábban frissült, s most a készülék nemzetközi piacra szánt, LTE-képes változatra is kijött a várva várt firmware.

Az I9305NXXUFNI4 verziószámú szoftver többek között a vezetékmentes nyomtatás támogatását hozza el a készülékre, de a jobb memóriakezelés, a fehér értesítősáv-ikonok és a frissített Samsung alkalmazások is a részét képezik. A Samsung fejlesztői a stabilabb működés érdekében is végeztek módosításokat a firmware-ben.

A frissítés első körben az északi országokban válik elérhetővé, és fokozatosan, hullámokban érkezik meg a célrégiókba. Hogy megtudd, a te készülékedre már elérhető-e, menj a Beállítások menübe, azon belül az Egayebek fülre és ott az Eszköz névjegye menüpontra, majd itt a Szoftver frissítésére.

A türelmetlen felhasználók megtalálják a firmware-t a SamMobile oldalán, ahonnan soron kívül letölthetik és fel is telepíthetik telefonjukra, ezt a módszert azonban csak hozzáértőknek ajánljuk, akik saját felelősségükre is bátran babrálnak a mobiljukkal.

Tekintve a készülék korát, nem lenne meglepő, ha ez lenne az utolsó hivatalos frissítés a számára, de még is így megérdemel a Samsung egy vállon veregetést a példás terméktámogatásért.

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza