Már több mint 5 millió előrendelés érkezett az Apple Watchra

Czipperer Dia - 2015. február 18.

Még nem is kapható az Aple első okosórája, máris nagyon népszerűnek bizonyul a felhasználók körében. Ha hihetünk a kiszivárgott információknak, az ázsiai beszállítók szerint már nagyjából 5-6 millió előrendelés érkezett az órára.

Hivatalos adatokat egyelőre még nem lehet tudni, de a Wall Street Journal információi szerint az Apple arra kérte ázsiai beszállítóit az eddigi előrendelések alapján, hogy még az első negyedévben gyártsanak 5-6 millió darab Apple Watchot, vagyis még az áprilisi megjelenés előtt.

A források azt is elmondták, hogy a rendelések felét a belépő-szintű modellek adják, míg a középkategóriás változat a maradék egyharmadát teszi ki. A felsőkategóriás, 18 karátos aranybevonatú Apple Watch Edition rendelések azonban még nagyon alacsonyak, ám az Apple tervei szerint a második negyedévben havi egy millió darabot szeretnének eladni.

Az Apple Watch Sport verzió 349 dolláros kezdőáron lesz kapható. A többi modell árát egyelőre nem lehet tudni, de az Apple Watch Edition feltehetően a legdrágább lesz a sorban, sőt, azon termékek között is, melyeket a vállalat eddig valaha értékesített. Ez egyben azt is jelenti, hogy még a legdrágább Mac masinánál is többe kerül majd, amely 4000 dollárért szerezhető be.
 

Apple Watch Edition


Az Apple tehát magabiztosnak tűnik Watch-ot illetően. Ha valóban sikerült 5-6 millió darabot értékesíteniük, az azt jelenti, hogy átvehetik majd a vezetést a Samsungtól, aki jelenleg a legtöbb okosórát értékesíti a piacon.

 

 

Forrás: WSJ.com

 

 

Vissza