24 karátos arany kivitelben is kapható lesz a Galaxy S6 és S6 edge

Czipperer Dia - 2015. március 18.

A Goldgenie jóvoltából exkluzív kivitelben is érkezik majd a két új Samsung csúcsmobil. A Galaxy S6 és S6 edge 24 karátos arany borítással is megvásárolható lesz.

Ahogy az lenni szokott, nem az átlagos fogyasztói réteget célozta meg a Goldgenie legújabb ajánlatával. Aki ismeri a céget, tudhatja, hogy az amúgy sem túl olcsó csúcsmobilokat öltöztetik arany köntösbe. A Galaxy S5 és Alpha modellek is átestek már a tűzkeresztségen. Ezúttal sem tettek másképp: a sor most a legújabb Samsung üdvöskéken van.

Az MWC-n debütált Galaxy modelleket az angol ékszergyártó, a Goldgenie turbózta fel. A 24 karátos arany, a vörösarany és a platinum változat március 20-ától lesz előrendelhető. A vállalat mindhárom modell iránt nagy érdeklődést vár.
 


A csúcsmobil luxus verziója nem lesz túl olcsó. A készülékek ára nagyjából 1664 euró, vagyis 2457 dollár körül mozog. A felvett rendeléseket a Goldgenie 2-3 héten belül teljesíti, a telefon aprilis 10-ei, kiskereskedelmi forgalomban való megjelenése után. A hivatalos oldalon már lehet regisztrálni az arany burakolatú modellekre.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza