Kétkártyás lesz a OnePlus 2

Farkas Norman - 2015. július 17.

A OnePlus elárulta, hogy következő csúcsmobilja két SIM foglalattal és Dual SIM dual standby támogatással érkezik, továbbá nem kell tartani a OnePlus One modellnél tapasztalt készlethiány megismétlődésétől, mert a OnePlus Two esetében 50-szer nagyobb raktárkészletről fognak gondoskodni.

A OnePlus vezére, Liu Zouhu elárult néhány részletet a weibo.com-on a cég hamarosan debütáló csúcsmodelljéről, vagyis további infómorzsákkal gazdagodott a OnePlus 2-ről szóló kirakós – ami persze még messze nem teljes.

Liu állítja, hogy a jövevény esetében már nem kell OnePlus One-nál tapasztalt és hatalmas zűrzavart okozóz készlethiánnyal számolni, ugyanis a OnePlus 2 ötvenszer akkora mennyiségben áll majd rendelkezésre, mint az elődmodell. A másik infó, amit a vezető elhintett, hogy a készülék dual SIM dual standby támogatással érkezik, vagyis képes lesz két SIM kártya egyidejű kezelésére.

 

 

Üröm az örömben, hogy a friss modell értékesítése is meghívásos rendszerben működik majd, de szerencsére immár foglalási listákkal is dolgoznak és fejlesztették a vásárlás utáni meghívók megosztási rendszerét is. Emellett a megnövelt készletnek köszönhetően igen pörgősen és könnyen terjedhetnek a meghívók, így e tekintetben nem számítanak komoly fennakadásokra a gyártónál.

Ami a OnePlus 2-ről eddig összegyűlt infókat illeti, a készülék állítólag fém burkolattal, 3300mAh kapacitású akkumulátorral, 4G LTE támogatással és 13 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik. Működését Qualcomm Snapdragon 810 processzor biztosítja, amit 4GB LPDDR4 RAM egészít ki.

A vállalat CEO-ja a jövevény várható árára vonatkozóan is szolgált némi infóval: elmondása szerint a OnePlus 2 ára nem haladja meg a 450 dollárt. Reméljük, ez nem utalás a 449 dolláros árcédulára, és az új mobil nem lesz sokkal drágább elődjénél, ami anno 299 dolláros kezdőárral landolt a piacon.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza