Januárban érkezhet a Galaxy S7

Czipperer Dia - 2015. október 20.

Egy friss jelentés szerint már jövő januárban debütálhat a Samsung Galaxy S7 modellje. Vagyis kevesebb, mint egy évet kell csak várni az S-széria legújabb tagjára.

Tavaly márciusban jelentette be a Samsung legújabb Galaxy S modelljeit: a S6 és S6 edge készülékeket. Azóta már megjelent az utóbbi modell felturbózott változata a Galaxy S6 edge+ is, most pedig úgy tűnik, a széria újabb tagja érkezhet hamarosan.

Számos pletykát hallhattunk már a Samsung Galaxy S7 modelljéről, a legfrissebb híresztelések szerint pedig már jövő januárban érkezhet a készülék. Ha minden igaz, akkor minimum egy hónappal korábban debütálhat a telefon a vártnál.

Az eddig kiszivárgott információk szerint több verzióban is kapható lesz a modell: lesz egy prémium és egy valamivel szerényebb kiadás is. Arról is hallhattunk már, hogy háromféle processzor kaphat helyet a mobilban, méghozzá két Exynos lapka és egy Snapdragon változat is érkezhet. Név szerint az Exynos 7422 lapkával, egy Exynos 8 sorozatú, valamint egy Snapdragon 820-as chipsettel ellátott verzió is kapható lesz.

A telefon továbbá 3D Touch funkciókkal és USB Type-C támogatással szállhat majd versenybe, akár már januárban.

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: pletyka, Galaxy S7, Samsung
Vissza