Vodafone: +1GB adat a nyaraláshoz

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 10.

Utazni jó. Nyaralás közben külföldön is ugyanúgy használni a telefont, mint itthon, roaming díjak nélkül mobilinternetezni szintén nagyon jó. A szállásfoglalásért +1GB adatforgalmi keretet kapni, amit fel lehet használni az utazás közben – pláne jó!

Mindez a Vodafone és a Booking.com együttműködése keretében azoknak a Vodafone Red EU vagy EU+ előfizetőknek jár, akik a www.booking.com/vodafone-hu oldalán keresztül augusztusban foglalnak szállást valamelyik EU tagállamban, illetve Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, vagy Törökországban 2016. december 31-ig.

Az 1GB-s keret a magyarországi szálláshelyek foglalása esetén is jár minden Vodafone Red EU vagy EU+ utólag fizető hangalapú előfizetőnek, aki rendelkezik a Vodafone EU Roaming szolgáltatással. A promóciós 1GB mobil adatforgalomi keret a www.booking.com/vodafone-hu oldalon foglalt szállás igénybe vételének első napjától legkésőbb 2016. 12. 31-ig használható fel, akár Magyarországon is. 

A weboldalon a foglaláskor meg kell adni azt a Vodafone EU Roamingos telefonszámot, amelyre a Vodafone jóváírja az 1GB-s adatkeretet, amire minden Red EU-s előfizető egy alkalommal jogosult. 

A Vodafone 2016. április elsejével valamennyi új számlás előfizetője számára eltörölte az európai uniós roaming díjakat, azaz az előfizetők ugyanúgy használhatják mobiltelefonjukat az EU, valamint Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország területén, mintha itthon lennének. Az április elsejétől elérhető csomagokban, beleértve az új Red előfizetéseket is, a Vodafone lényegesen megnöveli a havi adatkeretet.

A korábbi Vodafone csomagok előfizetői az új csomagokra díjmentesen, a szerződéses időszak meghosszabbítása nélkül válthatnak, így ők is élvezhetik a nagyobb adatkeretet és az EU Roamingot Európa legnagyobb 4G partnerhálózatán

Az április elsejével bevezetett új csomagokkal a Vodafone valamennyi havidíjas lakossági és üzleti előfizetője számára extra költségek nélkül elérhetővé tette a Red EU ügyfelek által már 2015 április elseje óta használt és gyorsan megkedvelt díjmentes EU Roaming szolgáltatást, amellyel a belföldi feltételekkel megegyezően lehet az Unió, valamint Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország területén hívásokat fogadni, indítani, vagy mobil internetezni. 

Vissza