Újdonságok a Telekom IPTV szolgáltatásban

Kütyü Magazin - 2017. június 8.

A Telekom IPTV előfizetői júniustól új kezelőfelülettel és menürendszerrel találkozhatnak, amelyek az eddigieknél gyorsabb és könnyebb navigálást tesznek lehetővé.

A legfőbb változás, hogy az eddigi felső vízszintes menü a képernyő bal oldalára kerül át függőleges irányba, a menüstruktúra pedig egyszerűsödik, így akár egy gombnyomással lehet belépni a tévéműsor-újságba, a Videotékába, a Felvételek, Extrák vagy Beállítások menüpontokba. A gyakran használt keresési funkció kikerül a főoldalra. A több képet használó megjelenéssel könnyebben választhatnak a nézők a különböző műsorok, csatornák és Videotéka filmek közül. Június 28-ig minden Telekom IPTV ügyfél készülékén lefut a frissítés, és elérhető lesz a megjelenésében is frissített kezelőfelület.  Az új, részletes használati útmutató elérhető a telekom.hu/hasznalati-utmutatok weboldalon. A június 7-étől induló IPTV felület és menürendszer változásról az érintett ügyfeleket 3 nappal a  frissítés előtt TV képernyőn felugró üzenetben, illetve elektronikus reklámlevélben tájékoztatjuk.

Önálló menüpontot kap a Telekom Archív TV szolgáltatása, amely segítségével egyes már lejátszott televíziós műsorok 3 napra visszamenőleg megtekinthetők. Ezt a szolgáltatást az IPTV ügyfelek díjmentesen használhatják június 7-től akciósan. Minden ügyfél számára azoknak a csatornáknak az archív műsorai érhetők el, amely csatornák az ügyfél választott díjcsomagjában is szerepelnek. Induláskor 33 TV csatorna archív tartalma lesz elérhető: ATV, AXN, BBC Earth, Comedy Central, Da Vinci Learning, Discovery Channel, Disney Channel, DoQ, Duna TV, Eurosport, Hír TV, Life TV, M3, MTV, Muzsika Tv, Nickeodeon, Ozone TV, Paramount Channel, PRIME, RTL Klub, RTL2, Sláger TV, STORY4, STORY5, Super TV2, tv2, VIASAT3, VIASAT6, VIVA, Mozi+, Spíler, Sorozat+, FOX. 

Vissza