A Sony együttműködik a piacvezető fényképezőgép kellékeket gyártó Lino Manfrottoval

Kütyü Magazin - 2017. október 17.

Hosszútávú terméktámogatási és marketing megállapodást kötött a Sony a fotó-, video- és fényképezőgép tartozékokat gyártó és forgalmazó Lino Manfrotto vállalattal.

Az együttműködés szerint a Sony professzionális szintű, felsőkategóriás fényképezőgép modelljeihez, valamint a sokat utazó, középhaladó vásárlói réteget célzó termékekhez is új fotós kiegészítők érkeznek. A megállapodás értelmében az első Manfrotto termékek - amelyet kifejezetten a Sony α™ cserélhető objektíves fényképezőgépeihez fejlesztettek ki - 2018-ban érkeznek a fotós piacra. A későbbiekben további professzionális használatra szánt fényképezőgép tartozékok gyártását tervezik Gitzo and Manfrotto márkanév alatt.

A Sony és a Manfrotto közös együttműködéséből született termékek először Japánban, később világszerte is megtekinthetőek lesznek a nagyobb fotókiállításokon. A kiegészítőkkel kapcsolatos eladási és ügyfélszolgálati feladatokat a Manfrotto értékesítési- és marketingért felelős osztálya látja majd el. 

Az együttműködés alatt gyártott új kiegészítők széles választékával a Sony célja, hogy tovább ösztönözze a fényképészek és filmkészítők kreatív törekvéseit, amely hozzájárul a digitális képalkotó piac továbbfejlesztéséhez.

Vissza