Gal Gadot a P20 széria hivatalos arca lett

Kütyü Magazin - 2018. március 29.

Újabb világsztár csatlakozott a Huawei márkanagyköveteihez Gal Gadot személyében. A vállalat Párizsban egy exkluzív sajtóeseményen jelentette be az együttműködést a világhírű szuperhőst alakító izraeli színésznővel, aki idén márciustól a P20 széria hivatalos arca lett. A Huawei új zászlóshajó termékeiben együtt van jelen a kifinomult design és a legjobb technológia, ami a mindennapi életben is hatékony társsá teszi a készülékeket.

A Huawei legújabb zászlóshajó termékei, a P20 és P20 Pro nemcsak a legjobb technológiát nyújtják a felhasználóknak, hanem ötvözik a szépséget és a teljesítményt. Ezekre a tulajdonságokra építve a Huawei tudatosan választ olyan hősöket kampányai élére, mint a magyar Iron Lady, Hosszú Katinka, vagy a képregény univerzum fáradhatatlan amazonja, Gal Gadot. A modern nő megtestesítője, aki egyszerre sikeres színésznő, kétgyermekes édesanya, azaz igazi „csodanő”, aki kiáll az elvei mellett és egy személyben testesíti meg mindazt, amiben a Huawei elhivatottan hisz: a kifogástalan eleganciát, a tökéletességre való törekvést, az erőt és a kitartást.

Gal Gadot büszke erejére és intelligenciájára, ami nők millióinak példaképévé tette az elmúlt években. A színésznő és a Huawei hisznek a mindennapok harcosaiban, a tökéletességre való szüntelen törekvésben és mindenek előtt hisznek a saját álmaikban, amik eléréséért keményen dolgoznak minden egyes nap. Igazi „Csodanő”, aki reggel elkészíti a család reggelijét, délben sikeres üzletasszonyként tárgyalások sorozatát bonyolítja, este pedig a vörös szőnyegen, ünnepelt filmcsillagként tündököl. „Számomra az okostelefonom nem csak egy egyszerű eszköz. Segít megmutatni, ki vagyok valójában, tükrözi a stílusom és megbízható társam a mindennapi kihívásaim során. A fotózási képességei mellett P20 Pro gyorstöltési funkciója az egyik legnagyobb segítségem a mindennapokban: magabiztosságot ad, hogy a körülményektől függetlenül bárhol bármikor képes vagyok gyorsan és biztonságosan elintézni a legfontosabb teendőimet.” – hangsúlyozta a színésznő.

Gal Gadot alkotószellemű nőként folyton inspirációk után kutat mindenhol, ahol csak lehetséges: „Nap, mint nap képek ezreit készítem a telefonommal, hogy tápláljam a bennem élő művészt, de első alkalommal nem vettem észre, milyen könnyen az életem részévé vált a mesterséges intelligencia. A P20 Pro használatakor nem kell aggódnom azon, hogy tökéletesre sikerül-e a kép, amit a közösségi média oldalamra töltök fel, a megfelelő beállításokat a készülék magától ajánlja fel és állítja be számomra.” Az új P20 széria számtalan lehetőséget rejt a mesterséges intelligenciának köszönhetően, ami a mindennapi életben is nélkülözhetetlen társsá teszi a készüléket. 

A Huawei legújabb készülékei a mindennapi emberek, profi fotóművészek és nagy követő táborral rendelkező influencerek számára is sokoldalú segítséget jelentenek. A P20 Pro tripla Leica kameráinak és a beépített mesterséges intelligenciának köszönhetően bárki képes lélegzetelállító fényképeket készíteni, akár stúdióminőségben is. A P20 és P20 Pro négy divatos színben, március végén kerülnek az európai boltok polcaira.

Vissza