Titkos házimozi-fesztivált rendez az LG

Kütyü Magazin - 2018. november 8.

Az LG egy nem mindennapi rendezvényen mutatja be, miért is jelentenek jó alternatívát az otthoni mozizásra a projektorok. A CineBeam Házimozi Fesztiválon a gyártó egy különleges hangulatú villa szobáit alakítja át mozitermekké, így négy helyiségben összesen 16 filmvetítést tart legjobb projektoraival. Az ingyenes esemény helyszíne titkos, csak a regisztráltakat tájékoztatják majd arról, hova kell menniük.

Jártál már olyan villában, amiben a hálótól a nappaliig szinte minden szoba egy moziterem? Az LG most új szintre emeli az otthoni mozizást: november 17-én, szombaton egy különleges hangulatú moziszeánsz helyszínévé alakít át egy impozáns belvárosi házat.  Az ország első házimozi-fesztiváljának 280 résztvevője olyan filmeket nézhet meg, mint Az olasz meló, a Super 8, Az ember gyermeke vagy a Lady Bird. A filmeket a Moszkva térből, a Papírrepülőkből és a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékból ismert színész és rendező, Szabó Simon válogatta össze, akivel a látogatók az eseményen is beszélgethetnek.

A fesztiválon az LG legjobb projektorai, köztük a nemrégiben debütált CineBeam 4K gondoskodik majd a moziélményről. A készülék akár 150 colos képátmérővel és 2500 lumen fényerővel képes a falra vagy a vászonra vetíteni, amelynek előnyeit a fesztivál résztvevői első kézből is megtapasztalhatják.

A házimozi-fesztiválra a belépés díjtalan, a részvétel azonban a korlátozott létszám miatt előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció november 9-én 9:00-kor indul a Tixa weboldalán

A CineBeam Házimozi Fesztivál részleteiről folyamatosan frissülő információkkal szolgál az esemény Facebook-oldala.

Vissza