Az ötkamerás LG V40 okostelefon a legjobb innovációnak járó díjat nyerte el

Kütyü Magazin - 2018. november 15.

Az amerikai Szórakoztatóelektronikai Szövetség (Consumer Technology Association, CTA) a 2019-es CES fogyasztói elektronikai vásár alkalmából számos innovációs díjjal ismerte el az LG Electronics (LG) úttörő technológiai és formatervezési innovációit. Az elismeréseket az LG legjobb okostelefonjai, viselhető eszközei, OLED televíziói, hangprojektorai és háztartási gépei érdemelték ki.

Az LG felsőkategóriás okostelefonjai, OLED TV-i és háztartási elektronikai berendezései immár hetedik egymást követő évben nyerik el az évente megrendezett, CES néven ismert fogyasztói elektronikai kiállítás leginnovatívabb termékeinek járó iparági elismerést. Az LG a CTA legrangosabb elismerésének számító, a legjobb innovációnak járó díjat (Best of Innovation Award) is elnyerte az LG V40 ThinQ okostelefonnal és egy új, innovatív hangprojektorával, melyeket a gyártó a 2019-es kiállításon is bemutat.

A díjnyertes készülékek között a legtöbb elismerést az LG V40 ThinQ és az LG G7 ThinQ okostelefonok, valamint az LG Watch W7 okosóra gyűjtötte be, de a díjazott LG termékek között számos más termék mellett új mosógépek, televíziók, hangrendszerek, számítógépek is szerepelnek, amelyeket a gyártó a 2019-es CES-en mutat be. 

A CTA által támogatott és az Amerikai Ipari Formatervezők Szövetsége (Industrial Designers Society of America) által jóváhagyott CES innovációs díjakat minden évben egy elismert ipari formatervezőkből, mérnökökből és szakújságírókból álló bizottság ítéli oda, ráirányítva a figyelmet a mérnöki munka, a formatervezés és a technológia termékfejlesztésben testet öltő újdonságaira. Ez a testület olyan különböző szempontok alapján hozza meg a döntését, amelyek a felhasználói értéket és az esztétikai szempontokat éppúgy felölelik, mint azt, hogy az adott termék mennyiben képvisel innovatív formavilágot és mennyiben járul hozzá a fogyasztó életminőségéhez.

A 2019-es CES innovációs díjait elnyert LG-termékek teljes listáját — beleértve a Best of Innovation díjas eszközöket — a vállalat sajtótájékoztatóján mutatják majd be 2019. január 7-én, 8:00 órakor, Las Vegasban.

Vissza