Új funkciókkal bővül a LUMIX S tükörnélküli full-frame fényképezőgép

Kütyü Magazin - 2019. január 8.

A Photokina 2018 szakkiállításon tett bejelentés után a CES 2019-en mutatja be a Panasonic a LUMIX S tükörnélküli (MILC) full-frame fényképezőgép két új, kulcsfontosságú funkcióját. A LUMIX S tükörnélküli full-frame fényképezőgépek és objektívek 2019 márciusától lesznek kaphatók.

Vadonatúj kifejezési stílus a fényképészetben

A LUMIX S új HLG Fotó üzemmódjával még szélesebb dinamikatartománnyal lehet képeket készíteni. Ez a fejlesztés olyan, árnyalatokban gazdag színreprodukciót biztosít, ami nagyon közel áll a vizuális memóriához, vakító fényeket és sötét árnyékokat jelenítve meg egyetlen fotóban.

A HLG képek HSP fájlban készülnek el, amelyeket HDMI-kábeles csatlakozáson keresztül tündöklő színekkel képesek megjeleníteni a legújabb HLG-kompatibilis Panasonic HD televíziók vagy egyéb HLG-kompatibilis készülékek. Ez a funkció kiváló lehetőség azoknak a fotósoknak, akik HLG-kompatibilis televíziókon kívánják bemutatni a fotóikat.

Lenyűgöző részletgazdagság a valósághű élményért

A nagy felbontású üzemmód ideális tájképek és aprólékosan kidolgozott képzőművészeti alkotások megörökítéséhez. A Body I.S. (képstabilizáló) rendszer segítségével automatikusan 8 kép készül egymás után, a képérzékelő elmozdításával párhuzamosan. Ezt a nyolc képet ezután egy képben egyesíti az új Venus Engine, amely rendkívül gyors jelfeldolgozást biztosít. A végeredmény egy olyan kép, amely hűen adja vissza a legapróbb részleteket is, hogy a fotó gyönyörűen jelenítse meg a valóságot. 

Ha a képen egy mozgó alany is szerepel további opciók vehetők igénybe, amelyek ellensúlyozzák a mozgás elmosódását, hogy a fotósok ilyenkor is éppúgy használhassák ezt az üzemmódot, mintha normál üzemmódban fotóznának. 

____________________

A piaci megjelenés dátuma az értékesítési régiótól függően eltérő lehet

A dizájn és a műszaki adatok előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Vissza