Bárhol, bármit, bármikor

Kütyü Magazin - 2020. július 7.

Az elmúlt hónapokban beköszöntő „új normalitás” életünk minden részére kiterjed, ám munkánk kapcsán fokozottan megmutatkozik. A gyakoribb otthoni munkavégzés mellett egyéb rugalmas megoldások is elérhetővé válhatnak, melyek helytől függetlenítik feladataink elvégzését. Mi lehet felszabadítóbb, mint hogy munkánkat egy kávézóból, a tengerpartról vagy akár otthonunk kényelméből látjuk el? Mindehhez a rugalmassághoz természetesen megbízható eszközök is szükségesek, melyek társaink lehetnek a munkánk során – akárhonnan dolgozzunk is. 

A helyhezkötöttségtől mentes munkavégzés lehetősége mára szinte elvárás a munkavállalók részéről. A rugalmasság pedig olyan eszközt kíván meg, mely kifogástalanul alkalmazkodik az új munkastílushoz. A Dell vadonatúj XPS 15 és 17 colos modelljei a mobil munkavállalók tökéletes partnerei. Kalandorok, figyelem: az új XPS modellek akár 25 órás üzemidejüknek köszönhetően bárhonnan dolgozunk is, magabiztosan indulhatunk útnak. A gépek mart alumíniumból készülnek repülőgépek gyártásánál használatos szénszálakkal. Könnyűek, mégis strapabíróak, így szinte bárhová magunkkal vihetjük.

Az XPS modellek nem hagynak cserben, akármilyen munkára fogjuk is ezt a karcsú, erős gépet. Az XPS 17 a valaha készült legerősebb XPS laptop, mely a legújabb, 10. generációs Intel Core processzorokkal és akár NVIDIA GeForce RTX 2060 Max-Q grafikus vezérlővel is elérhető. Segítségével zökkenőmentes a digitális hang- és képszerkesztés, a 4K felbontású videók renderelése, egyedi hűtési megoldásának köszönhetően a nagy erőforrást igénylő feladatok elvégzésére is kiváló. A hosszú munkaórák során pedig nem kell aggódnunk szemünk egészsége miatt sem, az Eyesafe technológia ugyanis csökkenti a kék fény mennyiségét, ám megőrzi az élénk színeket. 

Az XPS 17 jelenleg a világ legkisebb 17 colos laptopja, lényegében szegély nélküli a kialakítása. Az InfinityEdge kijelzőnek hála a videóhívások sokkal élvezetesebbek, a tűéles kép és a HD webkamera révén mindent pontosan láthatunk. A visszhangmentesítő és zajcsökkentő technológiának hála pedig kategóriájában páratlan audio élményt nyújt. Az XPS 15 és 17 az első olyan laptopok, melyek a Waves Nx 3D hangrendszerrel elérhetőek: használat során a fülhallgató viselésekor a technológia követi fejünk mozgását és a képekhez viszonyítva módosítja a hangok irányát – így a tárgyalóteremben érezhetjük magunkat kollégáink körében, vagy akár egy 3D-s moziban, ha egy filmmel lazítanánk munka után.

A környezettudatosságot szem előtt tartva az XPS család bármelyik tagját válasszuk is, a csomagolás újrahasznosított és a szelektív hulladékgyűjtőbe dobható. A Dell ezzel komoly lépést tett afelé, hogy 2030-ra 100%-ban fenntartható csomagolásra álljon át. 

Vissza