Bemutatkozott a Sony Xperia miro [Videó]

Farkas Norman - 2012. június 13.

A Sony egy új középkategóriás modellt tett le az asztalra, mely ígéretes felszereltséggel bír, de a tudásánál jóval érdekesebb a bemutatásához vezető út. Hogy miért? Mert a felhasználók hozhatták előre az eseményt.

A japán gyártó nemrég igen izgalmas játékot indított Facebook oldalán, melynek keretében a márka rajongói megsürgethették a következő Xperia modell leleplezését. Az Xperia miro bemutatása akár június 22-ig várathatott volna magára, ám a lelkes felhasználók elérték, hogy az már ma hajnalban megtörténjen.

Az miro nem egy nagyágyú, ám a középkategóriára jellemző szolgáltatáskínálat mellett megtaláljuk benne a Sony-ra jellemző pluszokat, mint például az ízléses fénycsíkot a kijelzője alatt. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épülő kütyü egyébként 3,5 hüvelykes érintőképernyőt, 5 megapixeles - videókat 30fps sebességgel rögzíteni képes - hátlapi- és egy előlapi kamerát, WLAN, Bluetooth és GPS modult, valamint DLNA támogatást tudhat magáénak. A stílusos mobil ezüst, rózsaszín, arany és fekete színű előlapi elemmel kerül piacra, várható ára egyelőre ismeretlen.

 

Kulcsszavak: Sony, Xperia
Vissza