Samsung Series 3 350V és Series 5 550P notebook: multimédiára és játékra tervezve

Kütyü Magazin - 2012. szeptember 7.

Már Magyarországon is kapható a Samsung legújabb multimédiás notebookja, a Series 3 350V, valamint gamer notebookja, a Series 5 550P. Az újdonságok a legújabb, harmadik generációs Intel Core i5 és i7 processzorokkal, Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel és kiváló multimédiás konfigurációval érkeznek.

 

Series 3 350V notebook

A karcálló borítással bevont Samsung Series 3 350V-t elsősorban a film- és zenerajongóknak tervezték. A harmadik generációs Intel Core i5 és i7 processzornak köszönhetően villámgyorsan reagál a parancsokra, az AMD Radeon HD7670M videokártya teljesítménye pedig kiválóan alkalmassá teszi játékok futtatására, videózásra vagy képszerkesztésre. A két USB 3.0 porttal felszerelt notebook Magyarországon ezüst színben kapható. Hosszú, 7 órás akkumulátoros üzemidejének köszönhetően a felhasználók útközben is könnyedén elintézhetik ügyeiket. 15,6 hüvelykes, tükröződésmentes HD LED kijelzőjén részletgazdagon és élesen látszanak a képek akár a szabadban is. A matt felület a szemet is kevésbé fárasztja, ráadásul az apró karcolásoknak is sokkal jobban ellenáll.

A Series 3 350V notebook ára bruttó 214 900 forintról indul, s a felszereltség függvényében változik.

 

Series 5 550P notebook

A Samsung Series 5 550P notebook szintén kiváló multimédiás konfigurációval rendelkezik. A készülék munkára és játékra egyaránt remekül használható, ezt többek között az Intel harmadik generációs Core i5 processzor, NVIDIA GeForce GT 630M 2GB videokártya, és az 1 TB merevlemez-kapacitás garantálja. A 3D játékra is tökéletesen alkalmas gép a széleskörű felhasználhatóság érdekében 2 x USB 2.0 és 2 x USB 3.0 portot kapott, így a zenék, képek, videók és egyéb fájlok bármilyen készülékről gyorsan megoszthatók vele. A tartalmak HD minőségben élvezhetők a notebookon, a gazdag vizuális élményt pedig a beépített JBL mélynyomókkal felszerelt hangszórók és a Max Bass Boost mélynyomó kiváló hangzása egészíti ki.

A Series 5 550P notebook ára bruttó 249 900 forintról indul.

Kulcsszavak: Samsung-hu, notebook
Vissza