A Tamagotchi visszatér – ezúttal Androidon hódít

Czipperer Dia - 2013. február 15.

Már több mint 16 éve, hogy Namco Bandai felfedezte a játékot. Most pedig az ötletgazda úgy döntött, az alkalom emlékére létrehozza a Tamagotchi L.i.f.e. alkalmazást, így mobilunkon nosztalgiázhatunk.

Biztos sokan gondoljátok, hogy „én ehhez már öreg vagyok” – de azért jó érzés, hogy Namco még emlékszik azokra a fiatalokra, akiket akkor rabul ejtett a játék. Az applikáció segítésgével újra felfedezhetjük az egykor nagy sikert aratott játékot. Aki még sem ismerné a játékot, a lényege nagyjából az, hogy egy kisállatról kell gondoskodni és nevelgetni

Játszhatunk a hagyományos módon, mint az eredetivel, de az alkalmazáshoz tartozik egy “App mode” is, amellyel színes grafika párosítható a játékélményhez.  Van egy galéria is, ahol megtekinthetjük, miket gyűjtöttünk össze a játék alatt, és persze a többi Tamagotchit is megnézhetjük.

Attól sem kell félni, hogy elfeledkezünk kedvencünkről, ugyanis a „Push Notifications” móddal beállíthatjuk, hogy értesítsen, ha szükség van ránk. Úgyhogy kalandra fel, nosztalgiázz kicsit, vagy csak ismerkedj a játékkal. A Google Play-ről ingyenesen letöltheted.

Forrás: Android-apps.com

Vissza