Vertu androidos luxusmobil

Czipperer Dia - 2013. február 12.

Már kapható a Vertu luxuskészüléke, A Vertu Ti, amely, ahogy korábban is beszámoltunk róla, nem ígérkezik nagy durranásnak, azonban az Android platform mindenképpen meghatározó, ugyanis a vállalat eddig csak Symbian és Series 40 rendszer köré épített prémium eszközöket.

A luxusgyártó végre leleplezte új androidos készülékét, amely termékei közül elsőként debütálhat ezen a platformon. A telefon nem kecsegtet túl sok extrával, de az árát jócskán megkérik. Méretét tekintve 3.7 hüvelykes kijelzőt tudhat magáénak, a sebességről pedig a 1.7 GHz-es SnapDragon S4 CPU gondoskodik.

Android 4.0-ás operációs rendszer fut rajta, valamint 1GB belső memóriával rendelkezik, viszont javára legyen írva, hogy 64GB-ig bővíthető. Az átlagos tulajdonságai mellett talán a kamera emelkedik ki a sorból a 8 megapixelével.

A "csúcs" készülékhez csúcs ár is dukál, ugyanis nem keveset kell kipengetnie annak, aki ilyen telefonnal szeretne büszkélkedni. A készülék 10.569 dollárba, vagyis átszámítva megközelítőleg 2millió 400 ezer forintba kerül.
 

Forrás. Mashable.com

 

Kulcsszavak: mobil, luxus, Android, Vertu
Vissza