Fotón a piros Nokia Lumia 1520

Farkas Norman - 2013. október 6.

Megjelent egy sajtófotó a finn gyártó október 22-én bemutatkozó óriásmobiljáról. A piros színben tündöklő Lumia 1520 Bandit várhatóan 6 colos Full HD kijelzővel és 20 megapixeles PureView kamerával érkezik, fedélzetén a friss és ropogós Windows Phone 8 GDR3 rendszerrel.

Az @evlekas jóvoltából idő előtt elérhetővé vált egy sajtófotó a Nokia október 22-én debütáló csúcsmobiljáról, mely Bandit fejlesztői néven vált ismertté a szaksajtó követi számára.

A kép alapján a Lumia termékvonal tipikus stílusjegyei érvényesülnek a készüléken (pl. szögletes forma, a gombok megszokott elrendezése). Az élénkpiros szín használatán sem nagyon csodálkozunk, hiszen a Nokia előszeretettel öltözteti életet sugárzó árnyalatokba Windows Phone rendszerű készülékeit.

 

 

A Lumia 1520 néven érkező készülék részletes specifikációja nem ismert, de az eddigi infók szerint 6 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD érintőképernyőt, LTE modemet, négymagos Qualcomm processzort és 20 megapixeles PureView kamerát tudhat magáénak, fedélzetén pedig a Windows Phone 8 GDR3 operációs rendszer teljesít szolgálatot.

A mobil piaci premierjére nem sokat kell várni, állítólag már november első napjaiban bekerülhet az amerikai AT&T szolgáltató kínálatába.

Érdekesség, hogy készülőben van a Lumia 1520 Verizon Wireless számára készülő kiadása, a Lumia 929 is, melyről szintén felbukkant egy sajtófotó (lent) a közelmúltban. A fekete/fehér árnyalatban megjelenő okostelefon november 6-án kezdheti meg hódítását.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza