Ismét lencsevégen a HTC One Max

Farkas Norman - 2013. szeptember 17.

Újabb képek bukkantak fel a tajvani gyártó alumínium burkolatú csúcsmobiljáról, melyek megerősítik, hogy hátlapjába épített ujjlenyomat-olvasóval érkezik.

A HTC várhatóan októberben leleplezi következő nagyágyúját, az 5,9 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyővel és Snapdragon 800 vagy Snapdragon S4 Pro processzorral felvértezett One Maxot, melyet korábban több képen is láthattunk. Jó hír, hogy már nem kell óvatosan dobálóznunk a kütyü nevével, az @evleaks ugyanis megerősítette annak hitelességét, ráadásul kiderült, hogy modellszáma 8088. Az unibody alumínium burkolatú, felsőkategóriába szánt készülék egyébként – az iPhone 5S-hez hasonlóan – beépített ujjlenyomat-olvasóval érkezik, így tulajdonosai kényelmesen óvhatják majd adataikat az illetéktelenek elől.

 

 

Most újabb fotók láttak napvilágot a jövevényről, melyeken ezúttal a One és a One Mini szomszédságában, illetve kézben is látható, így nagyjából be tudjuk lőni, hogy milyen fizikai méretekkel rendelkezik. Azért az érdemes megjegyezni, hogy a Kínában lencsevégre kapott modell valószínűleg egy prototípus, így a végleges forma és méret még változhat.

A második képen a telefon hátlapja látható, amin jól kivehető a kamera alatt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó. Ennek fényében nem kétséges, hogy a korábbi pletykák, illetve képek nem voltak hamisak. A kérdés már csak az, vajon a HTC emberei is olyan vagány szenzorral látták-e el az óriásmobilt, mint amilyennel az Apple a legfrissebb okostelefonját?

 

 

Az eddigi információk szerint a HTC One Max a fent említett nyalánkságok mellett 3000mAh vagy nagyobb kapacitású akkumulátort, LTE modemet, NFC modult, 32GB tárhelyet, 2GB RAM-ot és UltraPixel kamerát tudhat magáénak, fedélzetén pedig a később 4.4 Kitkatre frissíthető Android 4.3 Jelly Bean teljesít majd szolgálatot – azaz egy vérbeli csúcsmodellt üdvözölhetünk majd „személyében”.

 

 

Ahogy az imént utaltunk rá, sajnos továbbra is rejtély, hogy a HTC mikor mutatja be prémium üdvöskéjét, de reméljük, hamarosan erre is fény derül.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza