Banán módjára hajlik az LG G Flex [Fotók]

Farkas Norman - 2013. október 14.

Az Engadget jóvoltából nyilvánosságra került az LG hajlított kijelzővel szerelt okostelefonjának látványterve. A képekből kiderül, hogy a kisebbik dél-koreai gyártó üdvöskéje a Samsung Galaxy Roundtól eltérően banánszerű formát kapott, és nem csak a kijelzője íves, hanem az egész háza, ami hajlított akkumulátor használatára utal.

Az LG nemrég bejelentette, hogy elkezdte a mobilokba szánt hajlított OLED megjelenítők sorozatgyártását. Az első készülék, amelyben találkozhatunk az új kijelzővel a pletykák kereszttüzében álló G Flex mobil lesz, melynek már látványterve sem titok az Engadgetnek köszönhetően.

Az alábbi fotókon pózoló kütyü feltehetően 6 hüvelykes hajlított kijelzőt tudhat magáénak, s rögtön szembetűnik, hogy nem csak a megjelenítője, hanem a teljes háza íves. Ez arra utal, hogy az LG a még fejlesztés alatt álló hajlított akkumulátort fogja alkalmazni benne. További érdekesség, hogy a múlt héten bemutatott Samsung Galaxy Roundtól teljesen eltérő módon alakították ki a G Flex testét, ami oldalról nézve leginkább egy finomabban görbülő banánra emlékeztet. Az LG üdvöskéje egyébként remekül tükrözi a technológia fejlődését, ha összevetjük a Motorola műhelyéből évekkel ezelőtt kikerült Z8 és Z10 mobilokkal, melyek szintén a banán formáját utánozták a tökéletes archoz simulás érdekében – csak kicsit fapadosabb módon.

 

 

Ami az LG G Flex piaci premierjét illeti, az év legvégén vagy 2014 elején számíthatunk rá, de a készülék bemutatójára már novemberben sor kerülhet. Az @evleaks értesülései szerint az amerikai AT&T kínálatában D950, a Sprintnél pedig LS995 modellszámmal jelenhet meg az eszköz.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen felszereltség kerül a telefon motorházteteje alá, de az eddigi pletykák Android 4.3 Jelly Bean rendszerről, négymagos processzorról, kiemelkedő teljesítményű kameráról és LTE modemről szólnak.

 

 

 

 [Forrás: Unwired View]

Vissza