LG Optimus Vu 3 – sokkal olcsóbban a Galaxy Note 3-nál

Farkas Norman - 2013. szeptember 17.

A hírek szerint nem tudás, hanem ár frontján próbálja lenyomni a Samsung új okostelefon-tablet hibridjét az LG Optimus Vu III. A kisebbik dél-koreai gyártó 4:3 képarányú kijelzővel és kapacitív tollal szerelt üdvöskéje már ebben a hónapban bemutatkozhat.

Már a két korábbi Galaxy Note phabletnek is volt egy-egy LG gyártmányú kihívója (Optimus Vu és Vu II), így szinte magától értetődik, hogy a Note III sem marad ellenfél nélkül. Bizony, gőzerővel készül az Optimus Vu III.

A koreai ET News értesülései szerint már szeptember vége előtt lelepleződhet 4:3 képarányú, 5,2 hüvelykes és 1280 x 960 pixel felbontású kijelzővel, 2,3GHz-es Snapdragon 800 processzorral, 2GB RAM-mal, valamint 16GB bővíthető belső tárhellyel szerelt masina. Állítólag speciális kapacitív toll, LTE-Advanced hálózati támogatás, valamint 13 megapixeles hátlapi, illetve 2 megapixeles előlapi kamera is szerepel az Android 4.2.2 vagy 4.3 Jelly Bean rendszerű gép repertoárjában. Mint látható, a Vu III technikai tudás terén nem múlja felül a Samsung versenyzőjét, ám árazás frontján más lesz a helyzet: állítólag 800 000 koreai won, azaz cirka 740 dollár körül alakul a jövevény ára szemben a Note III 1 000 0000 wonos árával (kb. 924 dollár). Izgalmas piaci csatának lehetünk tehát tanúi, ha a pletyka igaznak bizonyul.

Sajnos a fenti infókon kívül nem tudunk egyebet az LG üdvöskéjéről, s még egy fotó sem került róla nyilvánosságra. AZ LG eddigi munkája alapján egyébként logikus lenne, ha az új phablet az alant látható Vu II külső jegyeit örökölné.

 

LG Optimus Vu II

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza