Dupla kamerával jön az új Zenfone [Videó]

Farkas Norman - 2014. december 22.

Az Asus friss kedvcsináló videójában egy új Zenfone modell bukkant fel, amely két hátlapi kamerával büszkélkedhet. A készülék bemutatójára a januári CES 2015 kütyükiállítás során számíthatunk.

A HTC és a Honor után az Asus is be szeretne nevezni a két hátlapi kamerával felvértezett droidok versenyébe, legalábbis a tajvani gyártó friss beharangozó videója erre enged következtetni.

A 10 másodperces felvételben – amit egyébként hivatalos Facebook oldalán tett közzé az Asus – felbukkanó dupla kamerás Zenfone modell várhatóan a CES 2015 (Consumer Electronics Show) keretein belül mutatkozik majd be Las Vegasban, január folyamán.

 

 

 

 

A készülék felszereltségéről egyelőre nem sokat lehet tudni, s az is rejtély, hogy pontosan mire céloz a vállalat a szpotban megjelenő „See what others can’t see” (lásd, amit mások nem láthatnak) szöveggel. Nyilván a dupla kamera képességeire vonatkozik a mondat, de csak találgathatunk, hogy ezek fő előnye a 3D képek rögzítésében, a fotók utólagos módosítgatásában (pl. fókuszpont áthelyezése), netán a gyorsabb fókuszálásban keresendő.

Szerencsére már nem sokáig kell várnunk a „kétszermű” Zenfone-nal kapcsolatos kérdések megválaszolására, hiszen a CES január 6-án megnyitja kapuit.

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza