Színes kijelzős modell lapulhat a Pebble tarsolyában

Czipperer Dia - 2015. február 24.

Néhány nappal ezelőtt Pebble közzétett egy visszaszámláló órát weboldalán, amely egy új modell érkezését jelezheti. Ha az óra nem csal, nemsokára kiderül, mit tartogat a vállalat.

A legfrissebb híresztelések szerint a Pebble egy új eszközt mutat be hamarosan, ám többi társától eltérően a karóra színes kijelzőt kap majd.

A 9to5Mac még a múlt hét folyamán tette közzé a visszaszámláló órát, és írt arról, hogy a vállalat új hardveren és szoftveren dolgozik, valamint, hogy színes kijelzős karórára számíthatunk.

A felszín alatt, ha minden igaz egy Cortex M4 processzor felel a teljesítményért, és a készülék akkumulátora ugyanolyan üzemidőt kínál majd, mint a korábbi modellek. Ez azonban nem visszamaradottságra utal, hiszen nemcsak vékonyabb kialakítást kap az óra, hanem színes, vagyis magasabb minőségű kijelzőt is.

Szoftverfronton is várhatók újdonságok. Állítólag a Pebble operációs rendszert is újradizájnolják, méghozzá a webOS csapata. Harmadik féltől származó appok is helyet kapnak majd az ökoszisztémában, valamint a vállalat tervei szerint egészséget követő funkciókat is fejlesztenek az órához.

Az óra dizájnja már ki is szivárgott a Pebble weboldalán egy rövid időre. Ha minden igaz, így fog kinézni az új karóra:

 

 

A visszaszámláló óra szerint már csak pár óra, és kiderül, mivel rukkol elő a Pebble.

 

 

Forrás: 9to5Mac.com

Kulcsszavak: okosóra, Pebble
Vissza