Plus Plus helyett Supreme Camera verzióban debütált a HTC M9+

Czipperer Dia - 2015. szeptember 29.

A HTC sajtóeseményén mutatkozott be a One M9+ továbbfejlesztett, Supreme Camera verziója. 

Egy új One M9+ verzió csatlakozik be a HTC mobilok sorába. A Supreme Cmera verzió nevéből is sejthető, hogy a vállalat a készülék kameráját turbózta fel.

A telefon egy 21 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott f/2.2-es apertúrájú fénylesőt kapott, melyet lézeres autofókusszal fejelt meg a gyártó. A dupla lencsés dizájn megmaradt, azonban egy lézeres AF rendszert kapott a mobil. Az előlapi UltraPixel kamera maradt a régi.


A telefon „testvéréhez” hasonlóan egy 5,2 hüvelykes QHD megjelenítőt kapot, valamint egy 2,2 GHZ-es, nyolcmagos MediaTek MT6795T Helio X10 processzor felel a teljesítményért 3 gigabájt RAM társaságában. A készülék beépített tárhelye 32 gigabájt, amely microSD kártyával tovább növelhető, egészen 128 gigabájtig. A mobil üzemidéjét egy 2840 mAh-es akkumulátor biztosítja.


A készülék vöröses szürke ésezüstös arany színekben lesz kapható. Az árról és az elérhetőségről még nem beszélt a vállalat, de a GSMArena szerint október 6-ától lesz megvásárolható Tajvanban, 360 dolláros áron.

 

 

Forrás: Gadgets.ndtv.com; kép: gsmarena.com

Vissza